Pärnus Karja tänaval algasid torutööd

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus Karja tänaval alustati täna uue vee- ja kanalisatsioonivärgi ehitusega ja suleti tänav liikluseks. Mööda Karja tänavat liikunud linnabussid hakkavad sõitma Tammsaare puiesteed pidi.

Tänava sulgemise avapäeval tuli ette pisut segadustki. Lepa kaubakeskuse Säästumarketisse kaupa toonud rekka eksis Karja tänavaga paralleelselt jooksvate tänavate rägastikku oma suure masinaga nii lootusetult, et vajas Pärnu Postimehe fotograafi abi, kes ta taas suurematele linnatänavatele juhatas.

AS Pärnu Vee teatel toimuvad torutööd Karja tänaval praeguse kava kohaselt 6. märtsist 21. juunini ja seoses sellega on liikluseks suletud Karja tänav Suur-Sepa ristmikust kuni Tammsaare puiesteeni, kokku 1,3kilomeetrine lõik.

Et 25. märtsil alustatakse toruehitustöödega Aia tänaval Tammsaare puiestee ja Aisa tänava vahelisel lõigul, suunatakse liiklus Karja tänavalt Tammsaare puiesteele ning Supeluse ja Esplanaadi tänavale.

Supeluse tänav, mida hakkavad läbima linnaliinibussid, muutub Karja tänava sulgemise ajal peatänavaks, kus parema käe reegel enam ei kehti. Tammsaare puiestee merepoolne haru jääb liiklusele suletuks, sest seal on peal ajutine teekate, mis asendatakse püsivaga suvel, seega tuleb Tammsaareski läbi ajada ühe teeharuga, mis on muudetud kahesuunaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles