Pärnu ei võta linnaettevõtetest kasumit

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Sõprus oli viimane ettevõte, mis eelmisel aastal dividende maksis," ütles Pärnu linnapea Mart Viisitamm.
"Sõprus oli viimane ettevõte, mis eelmisel aastal dividende maksis," ütles Pärnu linnapea Mart Viisitamm. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus kinnitas linnaettevõtete eelmise majandusaasta aruanded ja kasumijaotused, jättes ettevõtete kasumi nende arenguks.


Taastusravikeskuse Sõprus 2008. aasta kasum oli 1,7 miljonit, mis suunati hoonete rekonstrueerimisfondi.

Taastusravikeskuse Estonia 2008. aasta kasum oli 1,9 miljonit, mis kanti reservfondi. Ettevõtte eelmiste perioodide jaotamata kasumi jääk on 46,5 miljonit.

AS Pärnu Vee eelmise aasta kasum oli 3,5 miljonit. Koos sellega on ettevõtte eelmiste perioodide jaotamata kasumi jääk 8,6 miljonit.

OÜ Kümbluse kasum oli mullu 292 553 krooni. Koos sellega on ettevõtte eelmiste perioodide jaotamata kasumi jääk 324 582 krooni.

Linnapea Mart Viisitamm tõdes, et ettevõtete kasumid on raamatupidamislikud. “Sõprus oli viimane ettevõte, mis eelmisel aastal dividende maksis. Pärnu Veel on ühtekuuluvusfondi tööd, Estonia maksab termide ehituse pangalaenu,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles