Müügiedu sunnib Pärnu Maksimarketit töötajaid juurde palkama

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Maksimarket.
Pärnu Maksimarket. Foto: Ants Liigus

Eelmisel nädalal avatud Pärnu Maksimarketi oodatust suurem müügiedu sunnib Eesti Tarbjateühistute Keskühistut (ETK) töötajaid juurde palkama.

„Uue kaupluse külastajate arv ületas avanädalal tunduvalt meie ootusi, oste tehti mitmeid tuhandeid meie prognoositust rohkem,“ kinnitas ETK juhatuse esimees Jaanus Vihand. „Suur külastatavus näitab, et Maksimarket oma kaubavaliku ja soodsate hindadega oli Pärnumaale väga oodatud.“

Kohe Pärnu linna piiril Audru vallas asuvas uues Maksimarketis sai tööd 41 inimest. „Oodatust suurema külastajate arvu tõttu töötame praegu üsna võimete piiril, palun vabandust külastajatelt, kellel seetõttu on kassajärjekorras tipptunnil tavapärasest kauem aega kulunud,“ ütles Vihand. „Kindlasti tahame kõige paremal moel pärnumaalaste ootustele vastata, mistõttu vajame kaupluse töö sujuvamaks korraldamiseks lisatööjõudu.“

Vihandi sõnul on ETK alustanud töötajate juurde värbamist ja Pärnu Maksimarketisse võetakse täiendavalt tööle kümme inimest.

Eelmisel kolmapäeval avatud Pärnu Maksimarketis on 2800 ruutmeetrit müügisaali pinda, kus tarbija võib leida ligikaudu 20 000 kaubaartiklit. Pärnu Maksimarket on ETK Grupi kaheksas hüpermarketi formaati kuuluv kauplus, kokku on suurimal kodumaisel kaubandusgrupil üle Eesti enam kui 350 poodi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles