Algas Pärnumaa tänavune suurim teeremont

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Kiisa ja Kuiaru vahel algas Pärnumaa selle aasta üks suuremaid teeremonte, mis kestab novembrikuuni.
Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Kiisa ja Kuiaru vahel algas Pärnumaa selle aasta üks suuremaid teeremonte, mis kestab novembrikuuni. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna algas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Kiisa ja Kuiaru vahel ligi kümnekilomeetrisel lõigul Pärnumaa selle aasta üks suuremaid teeremonte, mis kestab novembrikuuni.


Teetööd toimuvad Pärnu ja Rakvre vahelise tee kilomeetritel 6,6-16, remondi ajal on töötsoonis kiirusepiirang 30 kilomeetrit tunnis.



Lääne regionaalse maanteeameti direktori asetäitja Margus Eisenschmidti sõnutsi on kunagi põlevkivituhaga stabiliseeritud tee aluspõhi lagunenud ja sõiduteel palju põikpragusid, mis remondi käigus likvideeritakse.



Eisenschmidti jutu järgi freesitakse vana asfaltkate üles, tihendatakse tee aluspõhja ja teelõigule paigaldatakse uued asfaldkihid.



Freesitud asfalt viiakse Tori-Rütavere teele, mis muudetakse edaspidi tolmuvabaks. Kas freesipuru mujalegi jagub, ei osanud Eisenschmidt öelda.



Et remondi käigus võetakse korraga üles pool teed, on liiklus tööde ajal häiritud. „Autojuhtidel tasub olla tähelepanelik, sest liiklust suunavad reguleerijad või foorid,“ märkis Eisenschmidt. Ta soovitas jälgida liikluspiirangute kohta käivat infot maanteeinfokeksuse koduleheküljelt

www.mnt.ee

.



Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel sõidab ööpäevas ligi 2700 autot. Tallinna-Pärnu-Ikla ja Valga-Uulu maantee kõrval on Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee Pärnumaa üks suuremaid magistraale.



Kiisa ja Kuiaru vahelist teelõiku remondib AS Teede REV-2. Tööde orienteeruv lõpptähtaeg Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Kiisa ja Kuiaru vahelisel lõigul on 10. november.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles