Pärnu kõige hullemad tänavad saavad uue asfaltkatte

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana asfaltkatte freesimine Metsa tänaval.
Vana asfaltkatte freesimine Metsa tänaval. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus otsustas remontida suve lõpuks linna kõige kahvemas sisukorras tänavad – uue katte saavad Metsa tänav, lõik Oja tänavat ja Pae tänav.


„Need tänavad olid juba väga hullus seisus. Auk ajas auku taga ja neid tuli pidevalt parandada,“ ütles Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna ehitusteenistuse juhataga Ago Raudsepp. „Otsustasime sinna uue asfaltkatte panna.“

Raudsepa jutu järgi vahetatakse remonti minevatel tänavatel välja asfaltkate ja tõstetakse kaevuluuke. Pae tänaval vajab lahendamist ka sademete ärajuhtimise küsimus.

Metsa tänava vana asfaldi freesimisega alustati eile. Remonditöö peaks seal kestma 19. augustini.

Remondi ajal on liiklemine piiratud, kohalikele elanikele võimaldatakse juurdepääs majadesse.

Oja tänaval on Hariduse ja Kaevu tänava vahelisel lõigu remont kavandatud homsest 28. augustini. Remondi ajal on tänav osaliselt suletud ja liiklus juhitakse ümber.

Pae tänava remont algab majandusosakonna liikluse spetsialisti Toomas Tammela sõnutsi selle kuu lõpul või järgmise alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles