Tori üllatas infopunktiga

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näljanäpistust võis eemale peletada välikatlasupiga kiriku juures või vallamaja aasal, kus 20. augusti nautijaid teenindas Nooruse maja.
Näljanäpistust võis eemale peletada välikatlasupiga kiriku juures või vallamaja aasal, kus 20. augusti nautijaid teenindas Nooruse maja. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Päikesesäralist taasiseseisvumispäeva tähistas Tori vald ülejäänud Pärnumaa omavalitsustest tihedama ja meeleolukama kavaga, mis algas aleviku vaatamisväärsuste juurde viiva jalgsiretkega ja lõppes segakooride esinemisega vallamaja aasal. Kellel huvi, tutvus vahepeal Arteljee kunsti- ja käsitöökojaga.


Keskpäeval peeti Eesti sõjameeste mälestuskirikus tähtpäevale pühendatud jumalateenistus, avati 33 nimega mälestustahvel Vabadusristi kavaleridele, Teise maailmasõja ohvritele. Rahvast tulvil pühakojas andis kontserdi sõjameeste ühenduse Pärnu meeskoor Helle Kullamaa juhatusel.



Valla uudne ettevõtmine oli infopunkti avamine kiriku kõrval, kus Tori raamatukogu juhataja Aita Puust ja muuseumi juhataja Lea Puust jagasid teavet aleviku kohta ja taasiseseisvumispäeva kava.



Pärastlõunal esinesid Pärnu jõe kaldal Tori põrgu vastas vallamaja aasal segakoor Kungla, kohaliku rahvamaja segakoor ja põhikooli tantsijad.



Näljanäpistust võis eemale peletada välikatlasupiga kiriku juures või vallamaja aasal, kus 20. augusti nautijaid teenindas Nooruse maja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles