Pärnu premeerib edukalt esinenud sportlasi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapar Taimsoo ja Allar Raja poodiumil.
Kapar Taimsoo ja Allar Raja poodiumil. Foto: Fred Killing

Tänasel Pärnu linnavalitsuse nõupidamisel tehti ettepanek premeerida sõudja Allar Rajat 50 000 krooniga ning tema treenerit Matti Killingut   25 000 krooniga. Vastav otsus kinnitatakse esmaspäevasel linnavalitsuse istungil.


Allar Raja ja Kaspar Taimsoo võitsid Poznanis toimunud sõudmise maailmameistrivõistlustel meeste paarisaerulisel kahepaadil pronksmedali.

Juunioride MMil hõbemedalile tulnud Kaisa Pajusalu kavatseb linnavalitsus premeerida 25 000 ja tema treenerit Ulvi Lutoškinit 12 500 krooniga.  

U18 sarjas pronksi võitnud võrkpallureid Martti Keeli ning Rauno Liivranda premeeritakse mõlemit 12 500 krooniga.

Kultuuriminister Laine Jänes täna ettepaneku premeerida kettaheitjat Gerd Kanterit, sõudjaid Allar Raja ja Kaspar Taimsood ning nende treenereid heade tulemuste eest hiljutistel maailmameistrivõistlustel.

Ministri ettepaneku järgi saaks Kanter 200 000, tema treener Vesteinn Hafsteinsson 100 000, sõudjad Kaspar Taimsoo ja Allar Raja kumbki 100 000 ning nende treenerid Mati Killing ja Ruth Vaar mõlemad 50 000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles