Keskerakond pani Jane Metsa suhu sõnu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu abilinnapea Jane Mets.
Pärnu abilinnapea Jane Mets. Foto: Ants Liigus

Pärnu abilinnapea Jane Metsa sõnutsi on keskerakondlasest linnapea Mart Viisitamm eileõhtuses Pärnu koalitsiooni pressiavalduses ERRi valimissaadete erapoolikuse kohta omistanud talle seisukohti ja sõnu, mida ta kunagi öelnud pole.


„Lugedes eilset pressiavaldust „Pärnu võimukoalitsioon taunib ERRi valimissaadete erapoolikust“, olin pehmelt öeldes hämmeldunud, kuivõrd seal sisalduvad ja mulle omistatud seisukohad ei ole grammi võrragi tõesed,“ ütles Mets.



Metsa sõnul helistas talle eile päeval linnapea Viisitamm, et pärida, kas Metsa on kutsutud Vikerraadio saatesse, millele Mets vastas eitavalt. „Mingist pressiavaldusest polnud meie lühikese vestluse ajal ka sõnaga juttu,“ lisas Mets.



„Tänaseks on tekkinud mul kindel veendumus, et Keskerakond kohe ikka ei saa valetamise ja vassimiseta. See on juba teine kord viimase kahe nädala jooksul, mil Keskerakond eksitab teadlikult avalikkust valeinfoga,“ märkis Mets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles