Loomakaitsepäeva tähistatakse külastuspäeva ja kontserdiga

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kodutute loomade varjupaik ootab loomakaitsepäeval külalisi.
Pärnu kodutute loomade varjupaik ootab loomakaitsepäeval külalisi. Foto: Henn Soodla

Pärnu kodutute loomade varjupaiga asukad kutsuvad loomasõpru laupäeval ja pühapäeval 10-14 ülemaailmse loomakaitsepäeva raames Raba tänavale külla.


Varjupaiga koerad-kassid ootavad heatahtlikke külalisi endaga jalutama, mängima, neid paitama. Võimalusel palutakse kaasa võtta asju, mida ise enam ei vajata või mida soovitakse heategevuslikus korras varjupaigale annetada.

Puudus on eelkõige igapäevastest asjadest, nagu kvaliteetne kassi- ja koeratoit nii täiskasvanud loomadele kui poegadele, tekid, padjad, vaibad, riidekaltsud, pesuvahendid (Domestos, Fairy), kummikindad, majapidamis- ja printeripaber. Ülevaate vajadustest leiab siit.

Pühapäeval, 4. oktoobril kell 18 kutsub Varjupaikade Mittetulundusühing Pärnu raekotta Nikolai 3 kontserdile “Jää hüvasti, sõber!”, millega tähistatakse loomade kaitsepühaku Assisisi Franciscuse sünnipäeva ja mälestatakse loomi, kes on kaotanud elu inimeste hoolimatuse tõttu.

Kontserdil esitavat mõtlikku muusikat kohalikud noored artistid Melissa Aaslaid, Margit Kivila, Merje Kägu, Tuuli Taul, Argo Ollep ja Ivo Rosenberg. Õhtut juhib Birjo Piiroja.

Sissepääs kontserdile on tasuta, võib teha taskukohaseid annetusi, mida kasutatakse uute koerabokside ehitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles