Cardo Remmel astus Rahvaliidust välja

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast eelmiseid kohalike omavalitsuste valimisi oli Cardo Remmel aasta Pärnu abilinnapea.
Pärast eelmiseid kohalike omavalitsuste valimisi oli Cardo Remmel aasta Pärnu abilinnapea. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu ettevõtja Cardo Remmel esitas eelmise nädala lõpus avalduse Rahvaliidule parteist välja astumise kohta. Rahvaliidust lahkumise põhjuseks on kandideerimine Pärnu kohalike omavalitsuste valimisel Toomas Kivimägi valimisliidu nimekirjas.


„Kuna kandideerin Toomas Kivimägi valimisliidus volikogu esimehe kohale ning oleme oma valijatele lubanud linna poliitilisest võimuvõitlusest puhastada, oleks valija suhtes ebaõiglane, kui kuuluksin samal ajal Rahvaliitu,“ kommenteeris Cardo Remmel parteist lahkumist. „Et hetkel puudub Pärnus võimalus Rahvaliidu ridades oma tõekspidamisi ellu viia, pean õigeks kuuluda vaid apoliitilistel põhimõtetel toimivasse valimisliitu,“ lisas Remmel.



2005. aasta kohalike omavalitsuste valimistel sai Cardo Remmelist Rahvaliidu nimekirjas Pärnu abilinnapea. 2006. aasta novembris otsustas ta abilinnapea kohast loobuda. „Rahvaliidu liiga väikese mandaadi tõttu ei olnud võimalik linnas midagi ära teha. Samal ajal nägin, et mul on palju häid ideid, mille teostamiseks on vaja tugevat mandaati, vältimaks poliitilist jagelemist,“ kommenteeris Remmel tööd linnavalitsuses.



Toomas Kivimägi valimisliitu kuulub 32 Pärnuga seotud ettevõtjat, haridus- ja ühiskonnategelast.



Valimisliidu eesmärk on taastada Pärnu maine suvepealinnana, taastada läbipaistev linnavalitsemine ja arendada kultuuri, elukeskkonda ning ettevõtlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles