Linn avaldab austust kuld- ja briljantpaaridele

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõrmused.
Sõrmused. Foto: AFP / Scanpix

Reedel, 6. novembril kell 16 kutsub Pärnu linnavalitsus Endla teatri sammassaali pidulikule vastuvõtule linna kuld- ja briljantpaarid.


Vastuvõtule on oodatud paarid, kellel on 2009. aastal täitunud või täitumas 50 või 60 abieluaastat ehk siis abielu on  registreeritud kas 1959. või 1949. aastal ning kelle praegune elukoht on Pärnu linnas.



Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõuniku Maria Murakas-Ollo teatel on vastuvõtule tulemas 29 paari, nendest 22 kuld- ja neli briljantpaari. Üks paar on abielus olnud 65 aastat ning üks paar 67 aastat. Vastuvõtul osaleb ka abielupaar, kelle kooselu on kestnud 70 aastat.



Meeleolu loovad Jana Tringi laulustuudio lapsed ja Marju Mäe flöödiansambel. Paaridele antakse üle linnavalitsuse kingitus ja tänukaart.



Möödunud aastal osales vastuvõtul 45 paari, ülemöödunud aastal alla 30 paari.



Kuldpaar on abielupaar, kellel on täitunud 50 aastat abielu registreerimisest ning briljantpaaril on möödunud kooselu registreerimisest 60 aastat.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles