Muusikud esinevad haigetele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla.
Pärnu haigla. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pühapäevast ehk kolmandast advendist alates algab Pärnu haigla hooldusraviosakonnas jõulukontsertide nädal, kus muusikud esinevad tasuta.


Homme astub üles Valge Vene, tuleval teisipäeval Maarjahein, kolmapäeval Vabakoguduse koor ja reedel Kunstide maja laululapsed.



“Kontserdid on tunnised, kuna meie haiged kauem vastu ei peakski. Nagu igal aastal ootame kontsertidele ka patsientide omakseid,” rääkis hooldusraviosakonna vanemõde Aita Kütt.



Ansamblid astuvad üles kell kaks päeval osakonna Õuna tiivas. Küti teatel on jõuluaja üritused nii populaarseks muutunud, et haigete omaksed avaldavad juba soovi oma lähedane just jõuluajaks hooldusravile tuua, muidugi kui raviplaan seda lubab.



“Äärmiselt tänulikud oleme neile neljale ansamblile, kes viiendat aastat meile tasuta kontserte annavad. Kaks neist, Valge Vene ja Vabakoguduse koor, võtavad peale muusika kaasa ka jõulusõnumi,” märkis Kütt. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles