Pärnu kavatseb täna selle aasta eelarve kinnitada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu istung.
Pärnu linnavolikogu istung. Foto: Urmas Luik

Täna keskpäeval kogunev Pärnu linnavolikogu kavatseb vastu võtta linna selle aasta 592 miljoni krooni suuruse eelarve, mis mullusega võrreldes on kümnendiku väiksem.


Läinud aasta eelarvega võrreldes kavandab Pärnu linn tänavu füüsilise isiku tulumaksu 14,6 protsenti vähem ja riigi abi 4,4 protsenti rohkem.



Kuludest moodustavad hariduskulud 45,3 protsenti, nii linnamajanduse kui kultuuri ja vaba aja kulud 11,7, valitsussektori teenused 10,2 ja sotsiaalse kaitse kulud 7,6 protsenti. Investeeringuid on kavas teha 32,6 miljoni krooni eest. Sellest 10,1 miljonit kulub Hansa- ja Ülejõe gümnaasiumi laenude tagasimaksmiseks, 8,5 miljonit on Vallikääru renoveerimise omafinantseering.



Linnaasutuste töötajate palga kärpimisega säästeti 13,2 miljonit krooni. Linnavalitsuse struktuuriüksuste personalikulu on mullusega võrreldes vähendatud 17,9 protsenti ehk 7,5 miljonit krooni. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles