Pärnu linnavalitsus avalikustas palgaandmed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus.
Pärnu linnavalitsus. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsuse veebiküljel www.parnu.ee on avalikustatud Pärnu linnavolikogu liikmete ja linnavalitsuse ametiisikute 2009. aasta palgaandmed.


Linnavolikogust sai mullu kõige suuremat tasu volikogu aseesimees Jüri Kask. Tema volikogu liikme tasu oli 56 614 krooni, mis teeb ühe kuu keskmiseks 4717. Läinud aasta novembris kärpis volikogu oma liikmete tasusid.



Linnavalitsuse liikmetest oli mullu suurima sissetulekuga linnasekretär Tiina Roht, kelle ühe kuu keskmine sissetulek oli koos lisatasudega 42 238 krooni. Kõikide ametnike sissetulekuid veebiküljel ei ole, avalikustatud on vaid need, kel on mingis valdkonnas iseseisev otsustusõigus.



Veel pole jõutud veebiküljel avalikustada linna osalusega äriühingute nõukogude ja juhatuse liikmete eelmise aasta palgaandmeid, mida seaduse järgi tuleb teha hiljemalt 1. aprilliks. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles