Meedia mainib linnapeadest enim Savisaart, Kivimägi on meeridest neljas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kirjutav meedia mainis märtsis Eesti suuremate omavalitsuste juhtidest konkurentsitult kõige rohkem Keskerakonna esimeest ja Tallinna linnapead Edgar Savisaart, kellest kirjutas eelmisel kuul 526 uudist või artiklit. Pärnu linnapea Toomas Kivimägi oli selles pingereas neljas.


BNSi Gruppi kuuluva ETA Monitooringu andmetel oli omavalitsusjuhtidest märtsis mainimiste arvu järgi teisel kohal Tartu reformierakondlasest linnapea Urmas Kruuse, kellest ilmus 54 uudist või artiklit.



Kolmandal kohal oli Viljandi reformierakondlasest linnapea Kalle Jents, kellest ajakirjandus kirjutas märtsis 36 korda.



Pärnu linnapeast Toomas Kivimägist kirjutas ajakirjandus märtsis 35 korda ning märtsi lõpus ametist tagandatud Võru sotsiaaldemokraadist linnapeast Anneli Viitkinist 27 korda.



Kuressaare reformierakondlasest linnapeast Urve Tiidusest kirjutas ajakirjandus märtsis 21 korda, Narva keskerakondlasest linnapeast Tarmo Tammistest 20 korda, Rakvere sotsiaaldemokraadist linnapeast Rannar Vassiljevist 19 korda, Haapsalu reformierakondlasest linnapeast Urmas Suklesest 12 korda, Paide keskerakondlasest linnapeast Kersti Sarapuust 11 korda ja Kohtla-Järve keskerakondlasest linnapeast Jevgeni Solovjovist 10 korda.



Eesti ülejäänud suuremate omavalitsuste juhid leidsid märtsis ajakirjanduses mainimist alla kümne korra.



ETA Monitooringu ülevaade kajastab eesti- ja venekeelset trükimeediat, uudisteagentuuri BNS ja suuremaid võrguväljaandeid.



Arvestatud ei ole linna-, linnaosa- ja vallalehtedes ilmunud artikleid. Samuti ei kajasta ülevaade omavalitsusjuhtide mainimist televisioonis ja raadios.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles