TÜ Pärnu kolledži vilistlaskogu andis välja stipendiumi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ Pärnu kolledži vilistlaskogu preemia pälvinud Terje Talve (paremal) ja kolledži vilistlaskogu esinaine Ulrika Hurt.
TÜ Pärnu kolledži vilistlaskogu preemia pälvinud Terje Talve (paremal) ja kolledži vilistlaskogu esinaine Ulrika Hurt. Foto: Erakogu

Tartu ülikooli Pärnu kolledži vilistlaskogu stipendiumi pälvis sellel aastal ettevõtluse ja projektijuhtimise eriala teise kursuse tudeng Terje Talve.

Stipendium anti välja teist aastat ja selle eesmärk on tunnustada Pärnu kolledži päevase õppe üliõpilast, kes näitab üles aktiivsust kolledžiga seotud vabaaja- ja huvitegevuses ning tutvustab Pärnu kolledžit ühiskonnas üldisemalt, vahendas TÜ Pärnu kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.

“Stipendiumiga soovivad kolledži vilistlased tunnustada aktiivseid ja tublisid tudengeid, kes kolledži arengusse, nähtavusse ja edukaks õppeasutuseks olemisse kaasa aitavad. Terje kasuks rääkisid tema osalemine vabatahtlikus tegevuses ja ta valituks osutumisele aitasid kaasa head soovituskirjad,” selgitas vilistlaskogu juhatuse esimees Ulrika Hurt, miks langes valik Terje kasuks.

Stipendiumifond koosneb kolledži vilistlaste annetustest ja vilistlassündmuste tulust. Stipendiumi antakse välja igal aastal kolledži aastapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles