Pärnu valib supelhooajaks vetelpäästjad korraga viieks aastaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vetelpäästetorn Pärnu rannas.
Vetelpäästetorn Pärnu rannas. Foto: Ants Liigus

Kui seni on Pärnu linnavõim igal aastal sõlminud vetelpäästeteenise osutajaga vaid aastase lepingu suvehooaja tarvis, siis tänavu on plaanis alla kirjutada viieaastane lepe.

Pärnu keskranna rannavalve teenuse osutamiseks on alates 2010. aastast korraldatud lühiajalisi hankeid, mille tulemusel sõlmiti hankeleping 2010. aastal OÜga General Security Service, 2011. aastal ASiga G4S Eesti ning 2012. ja 2013. aastal Articard OÜga.

"Seoses jätkuva vajadusega tagada suplushooajal keskrannas vetelpääste ja rannavalve, on vajadus korraldada järgnevaks perioodiks uus riigihange, mis hõlmab Pärnu keskranna rannavalvet, sealhulgas vetelpäästet, seekord järgneva viie suplushooaja vältel," otsustas Pärnu linnavalitsus.

Viieaastane riigihange võimaldab töövõtjal linnavõimu hinnangul tehtavaid töid paremini planeerida, sealhulgas soetada tööde tegemiseks vajalikku eritehnikat ja kohalike oludega paremini kohaneda. See tagab töökvaliteedi paranemise, kuna hankeperioodi alguses omandatud kogemused võimaldavad edaspidi töid efektiivsemalt korraldada ja teha, märkis Pärnu linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles