TÜ Pärnu kolledž alustas üliõpilaste vastuvõttu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž.
Tartu ülikooli Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Täna algas Tartu ülikooli Pärnu kolledžis üliõpilaste vastuvõtt päevasesse õppesse.


Pärnu kolledžis on võimalik õppida nii riigieelarvelistel (tasuta) kui ka riigieelarvevälistel (tasulistel) õppekohtadel. Selleks, et päevases õppes kindlustada endale ettevõtluse ja projektijuhtimise või turismi- ja hotelliettevõtluse erialal riigieelarveline õppekoht, peab lävend olema vähemalt 75 punkti, sotsiaaltöö korralduse erialal on riigieelarvelise õppekoha lävendiks 70 punkti.

Riigieelarvevälise ehk tasulise õppekoha lävend kõikidel erialadel on 55 punkti. Lävendi arvutamiseks tuleb kasutada Pärnu kolledži või Tartu Ülikooli kodulehel olevat lävendikalkulaatorit.

Dokumentide vastuvõtt kestab kuni 16. juulini ja toimub suuremas osas elektrooniliselt  internetiaadressil www.sais.ee. Kes soovib dokumente esitada paberkandjal, saab neid tuua 12. juulist kuni 16. juulini Pärnu kolledžisse tööpäeviti kell 10-16 või Tartus ülikooli peahoonesse tööpäeviti kell 10-16.

Kuni 2. juulini käib vastuvõtt ka Pärnu kolledži esimesele rahvusvahelisele magistrikavale heaolu- ja spaateenuste disain ja juhtimine.

Avatud ülikooli ehk kaugõppesse võetakse dokumente vastu 16. augustist 3. septembrini Pärnu kolledžis, Tartu ülikooli peahoones, ülikooli esindustes või www.sais.ee

Pärnu kolledžis õpib ligi 1000 üliõpilast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles