Saksa tehnoloogiakoolis õppureid jagub

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kümnendat õppeaastat alustav Pärnu Saksa tehnoloogiakool võttis vastu 80 esmakursuslast, kellest pea pool õpib riigieelarvelistel kohtadel.

Kooli direktori Indrek Alekõrre teatel ei takistanud õppima asumist tänavu ka tasuliste kohtade õppemaks, millest kolmandiku tasub õpilane ja veerandi kool. Tasuliste gruppide täitumus oli kõrgem kui möödunud aastal. “See on tunnistus motivatsioonist õppida valdkonnas, mis on huvitav, pakub tööd ja võimaldab jätkuva huvi korral edasi õppida,” rääkis Alekõrs.

Õppurid jagunesid tehnoloogiaaladel, nagu elektrotehnika ja energeetika ning arvutiteadused, enam-vähem võrdselt. Pool vastuvõetud esmakursuslastest valis pehmemad alad: majandusarvestuse ja maksunduse ning juhtimise ja halduse.

Pärnu Saksa tehnoloogiakool on 140 õpilasega riigi tunnustatud erakool, mis avati 31. augustil 2001. aastal ning valmistub aasta pärast kätte jõudvaks juubeliks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles