Kahe staadioni jooksu stardis näeb Pavel Loskutovi ja Jüri Jaansoni

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullusel kahe staadioni jooksul osalejad tulid starti vihma trotsides.
Mullusel kahe staadioni jooksul osalejad tulid starti vihma trotsides. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pühapäeval toimuvale kahe staadioni jooksule on end registreerinud ligi 150 jooksjat eesotsas Eesti jooksutippude Pavel Loskutovi ja Evelin Kärneriga ning Kahe Silla klubi president Jüri Jaansoniga.

Neile pakuvad pea 5 kilomeetri pikkusel distantsil konkurentsi rahvajooksudel häid tulemusi saavutanud Alo Rand, Paavo Vaher, Meelis Kukk, Kaidi Keir Kukk jt.

Start kahe staadioni jooksule antakse Raeküla staadioni kõrvalt Uku puiesteelt keskpäeval, kahe staadioni retkel osalejad stardivad kohe jooksjaterivi lõpust.

Finiš Kalevi staadionil suletakse kell 13. Peale spordijoogi ja sooja tee ootab kõiki lõpetajaid kuum supp. Samuti on finišis pesemisvõimalus.Võitjaid autasustatakse kell 13.30.  

Et ilmaolud on sügisele omaselt heitlikud, juhivad korraldajad tähelepanu sellele, et vahelduval pinnasel kulgev rada võib kohati libe olla. Võimalikud ohtlikumad rajalõigud on loomulikult tähistatud.

Jooksuvõistlusele ja käimisretkele saab registreerida veel võistluspäeva hommikul stardipaigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles