Õnnetused sundisid foori ümber reguleerima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädala lõpus paigaldati uus valgusfoor Tallinna maantee ja Ehitajate tee ristmikule. Samal ajal lülitati vanale režiimile tagasi Riia maantee ja Kastani tänava ristmiku foorisüsteem.
Möödunud nädala lõpus paigaldati uus valgusfoor Tallinna maantee ja Ehitajate tee ristmikule. Samal ajal lülitati vanale režiimile tagasi Riia maantee ja Kastani tänava ristmiku foorisüsteem. Foto: Ants Liigus

Pärnus Riia maantee ja Kastani tänava ristmikul juhtunud liiklusõnnetused sundisid Pärnu liikluskorraldajad suvel kollasele vilkuvale režiimile lülitatud foorisüsteemi taas tsükliliselt punast ja rohelist tuld näitama panema.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna liikluse spetsialist Toomas Tammela ütles, et kuna ristmikul on juhtunud mitu liiklusõnnetust, ei näinud linn muud võimalust kui foor vanale režiimile tagasi sättida.

Tammela sõnutsi on lootust, et järgmisel aastal võidakse ristmik renoveerida. Seda juhul, kui selleks raha leitakse, sest Pärnu linna järgmise aasta eelarve projekti ristmiku uuendamist sisse kirjutatud ei ole.

Ristmiku uuendamise käigus tuleks ehitada Riia maanteele lisasõidurada, mis võimaldaks vasakpööret Kastani tänavale, rajada ülekäigurajale korralik ohutussaar ning parandada ristmiku valgustust.

„Ehk Riia maantee liikluse rohelisse lainesse viimisega saab selle ristmiku juba järgmisel suvel renoveerida,“ avaldas Tammela lootust.

Möödunud nädala lõpus muutus Pärnus liikluskorraldus ka Tallinna maantee ja Ehitajate tee ristmikul, kus liiklust reguleerib uus foorisüsteem.

Suure koormusega ristmikule paigaldati foorid seoses Pärnu ümbersõidu ehitusega.

Kuna sellel ristmikul varem foore polnud, on toimetusele teadaolevalt nii mõnigi kohalik juht põlevat foorituld väga äkki ja suure üllatusena märganud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles