Pärnu tutvustab end põhjanaabritele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homsest pühapäevani toimub Helsingis Põhjamaade suurim rahvusvaheline turismimess „Matka 2011“. Messi selle aasta partnermaa on Eesti.

Pärnu linnavalitsus ja Sihtasutus Pärnumaa Turism on ühiselt EAS Turismiarenduskeskuse koordineeritaval Eesti pinnal ning tutvustavad messil Pärnu linna ja maakonda. Pärnust on oma tegevust messil tutvustamas eraldi boksiga ravispaahotell Tervis ja spaahotell-veekeskus Tervise Paradiis.

Eesti on selle aasta "Matka" messi ametlik partnermaa ning nelja messipäeva täidab Euroopa kultuuripealinna aasta raames atraktiivne kultuuriprogramm. Eesti ühispinna eksponeerimiseks kasutatakse messistendi "Eile nägin ma Eestimaad”, mille kujunduse on teinud reklaamibüroo Tank koostöös Iir Hermeliiniga ning kuhu on lisatud eraldi esinemislava „Tallinn 2011“ programmi tarvis.

Pärnu sündmuste kohta jagatakse tutvustavaid materjale nii kevad-talviste kui suviste tähtsündmuste kohta, samuti infot 18.-27. veebruaril toimuva Jääfestivali kohta.

Mess on suunatud nii turismiala spetsialistile kui lõpptarbijale. Pärnu ja Pärnumaa osalevad messil MTÜ Lääne-Eesti Turismi Interregi projekti "Agora 2.0" kaudu.

Messiga samal ajal on Helsingi ühissõidukite pindadel Pärnu ja Pärnumaa välimeedia kampaania ning sihtkohta ja sündmusi tutvustab The Baltic Guide Matka erinumber. Kampaaniat rahastatakse EASi programmist „Turismi turundustoetus avalikule ja kolmandale sektorile“.

Turismimessi „Matka 2011“ avavad Soome majandusminister Mauri Pekkarinen ning majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles