Veesporditeenuste osutaja maksab suve eest 639 eurot

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavalitsus otsustas anda osaühingu Tucuruvi käsutusse osa Paide maantee 4a kinnistust, et firma saaks seal suvel veesporditeenuseid osutada.

Tucuruvi rentis linnalt samas kohas asuvat maad ka seni. Nüüd lubas linnavalitsus tal varasema 6000 krooni asemel 10 000 krooni (639.12 euro) eest suvehooaja kohta kolmel suvel 1. aprillist 30. septembrini 2300 ruutmeetri suurust maa-ala kasutada.

Tucuruvi võib kinnistul veesporditeenuseid osutada, ujuvsauna paigaldada, kaikohti ja ujuvsauna üürida ja toitlustada. Veesporditeenuste hulka kuuluvad näiteks kaatri taga veetavad täispuhutavad veespordivahendid, veelauad ja -suusad, aerupaadid, vesijalgrattad.

Linnavalitsus otsustas Tucuruvile maa anda otsustuskorras. “Kõrval on veel üks konkurent. Rohkem huvilisi polnud ja linnal kohti on. Pealegi on nad seal varem olnud ja korralikult maksnud,” põhjendas abilinnapea Romek Kosenkranius otsustuskorras maarentimist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles