Galerii, kaart, panoraamfoto, video: suured teetööd Pärnumaal halvavad liikluse pooleks aastaks

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa kaks suuremat teeremonti on ette võetud Sauga vallas Nurme silla juures ja Tori vallas Pärnu–Rakvere–Sõmeru maantee Kuiaru ja Mannare vahelisel lõigul. Tööd halvavad liikluse mitmeks kuuks.

"Kõik, mis liigub, kulub," tõdes maanteeameti Lääne regiooni ehitusvaldkonna juht Margus Eisenschmidt. "Suur osa töödest on teekatte pindamine, mis aitab olemasolevaid teid säilitada."

Tori vallas remonditava maanteelõigu pikkus on 12 kilomeetrit. Liiklus on korraldatud fooride ja reguleerijatega, ligikaudne ooteaeg võib töötsoonis ulatuda viie minutini.

Tori vallas plaanitakse tööd valmis saada oktoobris.

Tänavu kõige keerulisemaks objektiks hindab maanteeamet tee-ehitust Sauga vallas Nurme–Jänesselja lõigul, kus töid tehakse 2,5 kilomeetri pikkusel lõigul. Sinna rajatakse 2+1 möödasõidualaga tee, ehitatakse Nurmeveski sild ja remonditakse Nurme sild.

Sõidukijuhtide ligikaudne ooteaeg on sel teelõigul kümme minutit.

Saugas plaanitakse teetööd valmis saada detsembris, kuid hiljuti halvas remonti maalihe, mistõttu ehitusmaterjal vajus koos pinnasega jõkke.

Eisenschmidt aga tõdes, et teetööde graafikut ei tohiks juhtunu eriti mõjutada.

Vaadake galeriid ja panoraamfotot teetöödest Sauga ja Tori vallas! 

Vertikaalne panoraamfoto Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteest. Foto:
Vertikaalne panoraamfoto Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteest. Foto: Foto: Mihkel Laine
Foto: PP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles