Nooruk sõitis Pärnu kaubanduskeskuses motorolleriga

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motoroller.
Motoroller. Foto: RAIVO TIIKMAA/PM/SCANPIX BALTICS

Laupäeva õhtul sõitis Pärnus asuva kaubanduskeskuse Port Artur 2 ruumidesse nooruk motorolleriga, juhtunut kinnitas kaubanduskeskuse pressiesindaja.

Pärnu Postimehe lugeja teatas toimetusele, et laupäeva õhtul kella 21.40 ajal sõitis üks hulljulge noor motorolleriga läbi kaubanduskeskuse. „Huvitav, et turvamehed ei teinud selle peale midagi. Isegi ei jooksnud järele,“ kirjutas lugeja, kelle arvates võis juhtunu kaubanduskeskuse turvalindile jääda.

Port Arturi pressiesindaja Ave Reinsoni sõnutsi motorolleriga läbi kaubanduskeskuse siiski ei sõidetud. „Pigem sõideti korraks sisse ja kohe väljuti, aga läbi maja ta ei sõitnud,“ kirjeldas Reinson pärast juhtunu kontrollimist.

Pressiesindaja polnud turvalindile jäädvustatut nõus ajakirjandusega jagama. „Turvalindid on turvalisuse tagamiseks, mitte uudiste tekitamiseks,“ sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles