Pärnumaal leiti merejääl juhtunud õnnetuse neljas hukkunu (6)

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päev pärast merejääl juhtunud tragöödiat võbelesid Munalaiu sadamas mere ääres leinaküünlad ja kuuldus lähedaste hingekriipivaid nuukseid. Ümberkaudsetes külades valitses kurb vaikus.
Päev pärast merejääl juhtunud tragöödiat võbelesid Munalaiu sadamas mere ääres leinaküünlad ja kuuldus lähedaste hingekriipivaid nuukseid. Ümberkaudsetes külades valitses kurb vaikus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna kella 16.25 ajal leidsid vabatahtlikud 6. veebruaril Pärnus Lao külas Munalaiu sadamast umbes 500 meetri kaugusel merejääl juhtunud õnnetuses hukkunud 60aastase mehe surnukeha. Surnukeha saadetakse kohtuarstlikule lahangule, kus selgitatakse välja surma täpne põhjus.

Pärnu politseijaoskonna juht Andres Sinimeri avaldas hukkunud mehe lähedastele kaastunnet. „Oleme vabatahtlikele väga tänulikud ja tunnustan neid, et nad aitasid lähedastele rahu tuua,“ ütles Sinimeri.

6. veebruari keskpäeval sõitis segastel asjaoludel Pärnu linna haldusterritooriumil Munalaiu sadamas merejääle kaubik Opel Vivaro, mis vajus läbi jää. 

Sõidukist õnnestus välja pääseda 51aastasel naisel ja 41aastasel mehel. Samal päeval kella 15.15 ajal leidis tuuker väikebussis viibinud 47aastase ja 28aastase mehe surnukeha ja kella 19.20 ajal toodi pinnale 53aastase mehe surnukeha. Kõik kolm laipa leiti bussist.

Neljandat bussis olnud meest otsiti nii 6. veebruari õhtul kui 7. veebruari hommikul, kuid teda ei leitud. Otsingud olid keerulised väga halva nähtavuse ja jääaluste hoovuste tõttu.

13. veebruarist alustasid sonariotsinguid kadunuks jäänud mehe lähedaste palvel otsingugrupi OPEROG vabatahtlikud.

Juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks algatati kriminaalmenetlus.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles