Lähipäevil tõotab tulla käre pakane

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmateenistus prognoosib krõbedaid külmakraade.
Ilmateenistus prognoosib krõbedaid külmakraade. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi lähipäevil pakane järele ei anna ja paiguti langeb õhutemperatuur 17 miinuskraadini.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab pisut lund. Puhub põhjakaare tuul 2–7 meetrit sekundis. Külma on 4–10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub põhjakaare tuul 2–8 meetrit sekundis. Külma tuleb 1–5 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab veidi lund. Puhub muutlik tuul 1–6 meetrit sekundis. Külma on 7–13, pikemate selgimiste korral kuni 17 kraadi, saartel ja rannikul 2–7 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Puhub idakaare tuul 2–8 meetrit sekundis. Külma on 2–7 kraadi.

Teisipäeva öösel tuleb pilves selgimistega ilm ja kohati võib sadada natuke lund. Puhub ida-, kirdetuul 3–10 meetrit sekundis. Külma on 5–10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ja paiguti sajab pisut lund. Puhub ida- ja kirdetuul 3–10 meetrit sekundis. Külma on 2–7 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles