Pärnu kohvikutes ja restoranides pakutakse piduroogi

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kalamajaka kohvikus on pidupäevamenüüs "Siig & kartohwlid". Pildil Kalamajaka kohviku peakokk Erik Tammeleht.
Pärnu Kalamajaka kohvikus on pidupäevamenüüs "Siig & kartohwlid". Pildil Kalamajaka kohviku peakokk Erik Tammeleht. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu kohvikud ja restoranid pakuvad Eesti Vabariigi 100. aastapäeva puhul hõrgutavaid pidupäevamenüüsid, mis viivad Eesti ajaloo maitserännakule.

Valik "EV 100" menüüdest

Trahter Postipoiss – seakarree Kreeka pähklitega

Kalamajaka kohvik – "Siig & kartohwlid"

Krooni kohvik – kadakamarja, rosmariini ja meega marineeritud suitsumekine seavälisfilee

Piccadilly kohvik  vegani kartulisalat ja Piccadilly burger hapendatud leival

MUM Cafe – mooritud vasikapõsk

Nikolai Lehtla – seasisefilee

Mahedik – lumepallid (munavahuklimbid, toim)

Piparmünt – lõhekala aspik'uga (sült, toim)

Portaal söögisaal & Cafe Piano- Esna kitsejuustu ja marineeritud punase peediga

Tervise ravispaahotell – veisevälisfilee Vana Tallinna-ploomikastmega

Strandi spaa- ja konverentsihotell – küülikupraad

Hedoni spaahotell – üle öö küpsetatud seakülg trühvlitolmuga

Andmed: www.visitparnu.com/EV100/

Tagasi üles