Pärnu kohvikud ja restoranid pakuvad Eesti Vabariigi 100. aastapäeva puhul hõrgutavaid pidupäevamenüüsid, mis viivad Eesti ajaloo maitserännakule.
Pärnu kohvikutes ja restoranides pakutakse piduroogi
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valik "EV 100" menüüdest
Trahter Postipoiss – seakarree Kreeka pähklitega
Kalamajaka kohvik – "Siig & kartohwlid"
Krooni kohvik – kadakamarja, rosmariini ja meega marineeritud suitsumekine seavälisfilee
Piccadilly kohvik – vegani kartulisalat ja Piccadilly burger hapendatud leival
MUM Cafe – mooritud vasikapõsk
Nikolai Lehtla – seasisefilee
Mahedik – lumepallid (munavahuklimbid, toim)
Piparmünt – lõhekala aspik'uga (sült, toim)
Portaal söögisaal & Cafe Piano- Esna kitsejuustu ja marineeritud punase peediga
Tervise ravispaahotell – veisevälisfilee Vana Tallinna-ploomikastmega
Strandi spaa- ja konverentsihotell – küülikupraad
Hedoni spaahotell – üle öö küpsetatud seakülg trühvlitolmuga
Andmed: www.visitparnu.com/EV100/