P, 29.01.2023

Pärnu kohvikutes ja restoranides pakutakse piduroogi

Merilin Cherry
, reporter
Pärnu kohvikutes ja restoranides pakutakse piduroogi
Facebook Messenger LinkedIn Twitter
Comments
Pärnu Kalamajaka kohvikus on pidupäevamenüüs "Siig & kartohwlid". Pildil Kalamajaka kohviku peakokk Erik Tammeleht.
Pärnu Kalamajaka kohvikus on pidupäevamenüüs "Siig & kartohwlid". Pildil Kalamajaka kohviku peakokk Erik Tammeleht. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu kohvikud ja restoranid pakuvad Eesti Vabariigi 100. aastapäeva puhul hõrgutavaid pidupäevamenüüsid, mis viivad Eesti ajaloo maitserännakule.

Valik "EV 100" menüüdest

Trahter Postipoiss – seakarree Kreeka pähklitega

Kalamajaka kohvik – "Siig & kartohwlid"

Krooni kohvik – kadakamarja, rosmariini ja meega marineeritud suitsumekine seavälisfilee

Piccadilly kohvik  vegani kartulisalat ja Piccadilly burger hapendatud leival

MUM Cafe – mooritud vasikapõsk

Nikolai Lehtla – seasisefilee

Mahedik – lumepallid (munavahuklimbid, toim)

Piparmünt – lõhekala aspik'uga (sült, toim)

Portaal söögisaal & Cafe Piano- Esna kitsejuustu ja marineeritud punase peediga

Tervise ravispaahotell – veisevälisfilee Vana Tallinna-ploomikastmega

Strandi spaa- ja konverentsihotell – küülikupraad

Hedoni spaahotell – üle öö küpsetatud seakülg trühvlitolmuga

Andmed: www.visitparnu.com/EV100/

Märksõnad
Tagasi üles