Pärnu kohvikutes ja restoranides pakutakse piduroogi

jaga E-post prindi artikkel saada vihje loe ja lisa kommentaare

Pärnu Kalamajaka kohvikus on pidupäevamenüüs "Siig & kartohwlid". Pildil Kalamajaka kohviku peakokk Erik Tammeleht.

FOTO: Urmas Luik / Parnu Postimees/

Pärnu kohvikud ja restoranid pakuvad Eesti Vabariigi 100. aastapäeva puhul hõrgutavaid pidupäevamenüüsid, mis viivad Eesti ajaloo maitserännakule.

Valik "EV 100" menüüdest

Trahter Postipoiss – seakarree Kreeka pähklitega

Kalamajaka kohvik – "Siig & kartohwlid"

Krooni kohvik – kadakamarja, rosmariini ja meega marineeritud suitsumekine seavälisfilee

Piccadilly kohvik  vegani kartulisalat ja Piccadilly burger hapendatud leival

MUM Cafe – mooritud vasikapõsk

Nikolai Lehtla – seasisefilee

Mahedik – lumepallid (munavahuklimbid, toim)

Piparmünt – lõhekala aspik'uga (sült, toim)

Portaal söögisaal & Cafe Piano- Esna kitsejuustu ja marineeritud punase peediga

Tervise ravispaahotell – veisevälisfilee Vana Tallinna-ploomikastmega

Strandi spaa- ja konverentsihotell – küülikupraad

Hedoni spaahotell – üle öö küpsetatud seakülg trühvlitolmuga

Andmed: www.visitparnu.com/EV100/

Tagasi üles