/nginx/o/2018/02/17/7591501t1hdf8c.jpg)
Pärnu kohvikud ja restoranid pakuvad Eesti Vabariigi 100. aastapäeva puhul hõrgutavaid pidupäevamenüüsid, mis viivad Eesti ajaloo maitserännakule.
Valik "EV 100" menüüdest
Trahter Postipoiss – seakarree Kreeka pähklitega
Kalamajaka kohvik – "Siig & kartohwlid"
Krooni kohvik – kadakamarja, rosmariini ja meega marineeritud suitsumekine seavälisfilee
Piccadilly kohvik – vegani kartulisalat ja Piccadilly burger hapendatud leival
MUM Cafe – mooritud vasikapõsk
Nikolai Lehtla – seasisefilee
Mahedik – lumepallid (munavahuklimbid, toim)
Piparmünt – lõhekala aspik'uga (sült, toim)
Portaal söögisaal & Cafe Piano- Esna kitsejuustu ja marineeritud punase peediga
Tervise ravispaahotell – veisevälisfilee Vana Tallinna-ploomikastmega
Strandi spaa- ja konverentsihotell – küülikupraad
Hedoni spaahotell – üle öö küpsetatud seakülg trühvlitolmuga
Andmed: www.visitparnu.com/EV100/