Majandusministeeriumi kantsler Marika Priske sattus liiklusõnnetusse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Priske.
Marika Priske. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kantsler Marika Priske sattus reede õhtul Tallinn-Pärnu maanteel oma ametiautoga kergesse liiklusõnnetusse, milles keegi tõsiselt vigastada ei saanud.

Pärnu suunas sõitnud Priske Škoda Superbile kaldus reedel kella 17 ajal Tallinn-Pärnu maantee 83. kilomeetril ette vastassuunast tulnud sõiduauto, ütles majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi pressiesindaja.

Priske pidurdas ja üritas hoida võimalikult oma tee poolele, kuid kokkupõrget tal täielikult ära hoida ei õnnestunud. Õnnetuses sai kahjustada Priske ametiauto juhipoolne külg. Priske riigile kuuluv ametiauto on remondis, kahju katab süüdlase kindlustus. Kohal käis ka kiirabi, kes avariis osalenud üle vaatas.

Priske sõnul oli tegemist uskumatult õnneliku õnnetusega, mis oleks võinud lõppeda väga halvasti. "Märkasin järsku kurvis, kuidas vastutulev auto sõidab minu suunavööndisse ja jõudsin veel pidurdada ning võimalikult tee äärde tõmmata,“ kommenteeris Priske, kelle sõnul väitis teise auto juht politseile, et jäi magama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles