Tehnoloogiapäevadel meisterdati ujuvvahendeid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Äsja lõppesid Pärnu ühisgümnaasiumis üleriigilised robootika- ja tehnoloogiapäevad, mille teema oli tänavu “Transport veekanalis”.

Pärnu ühisgümnaasiumi direktori Mart Kuuskmanni jutu järgi juhatasid robootika- ja tehnoloogiapäevad sisse teemakohased videoloengud ujuvvahendidest ja veetranspordist.

Võistlejad pidid seejärel valmistama ujuvvahendi ja seda robotite abil juhtima.

Ülesandega sai kõige paremini hakkama Pärnu ühisgümnaasiumi võistkond Atlantis koosseisus Jörgen Vanamõisa, Georg Sander Kontus, Mihkel Annusveer, Aleksander Marks, Kevin Janson ja Markus Veske.

Teise koha saavutas Are ja Salme põhikooli õpilaste võistkond Viiking ning kolmandaks tuli Ülejõe gümnaasiumi võistkond Ülejõe.

25. ja 26. oktoobril toimunud robootika- ja tehnoloogiapäevadel osalesid Pärnjõe, Pärnu Vanalinna, Rääma, Salme, Are põhikooli ja Pärnu ühisgümnaasiumi, Ülejõe gümnaasiumi, Audru keskkooli ja Tartu Kivilinna gümnaasiumi õpilased.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles