Raeküla linnaosa tunnustab head kodanikku tiitliga

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus Raeküla linnaosas antakse kondanikunädalal esimest korda välja Raeküla hea kodaniku tiitel, kandidaatide esitamise tähtaeg lõpeb homme.

Raeküla koostöökolmik, kuhu kuuluvad lasteaed, kool ja Vanakooli keskus, korraldab juba kolmandat aastat kodanikupäeva tähistamiseks hea kodaniku nädala. Peale mitmesuguste sündmuste, mis eeloleval kodanikunädalal ees seisavad, kavandatakse uudsena välja anda Raeküla hea kodaniku tiitlel, teatas Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialist Piia Karro.

Kandidaatideks võivad olla linnosas elavad, töötavad või õppivad kodanikud, kes on tänavu kõige rohkem kaasa aidanud linnaosa arengule. Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud kui organisatsioonid.

Kirjalikke ettepanekuid koos lühikese põhjendusega sobivate kandidaatide kohta oodatakse Vanakooli keskuse kantseleisse hiljemalt 15. novembril kell 18. Täpsema info leiab keskuse veebilehelt.

Otsuse tiitli omistamiseks teeb koostöökolmiku liikmete esindajatest koosnev komisjon hiljemalt 26.novembriks. Tiitel antakse üle Raeküla Vanakooli keskuse esimese advendi kontserdil, kus astuvad üles Pärnumaa pereansamblid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles