Uganda ametnikud tulevad uurima linnale saadetud e-kirjade teekonda

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uganda lipp.
Uganda lipp. Foto: Pärnu Postimees

Nädala Eestis veetev Uganda avalike teenuste ministeeriumi ja Mbale linnavalitsuse esindus tuleb reedel Pärnusse koolitusele.

Uganda ametnikud on Eestis sihtasutuse Tallinna arengu- ja koolituskeskus korraldatud koolitusvisiidil. Pärnu linnavalitsust väisavad aafriklased reedel. 

Abilinnapea Marko Šorin tutvustab kuuele külalisele Pärnu omavalitsust, kantselei teabekorralduse teenistuse infospetsialist Birgit Sild asjaajamiskorraldust ja kodanikele pakutavaid teenuseid. 

Külalisi huvitab, mis saab edasi, kui kodanik linnavalitsusse tuleb või e-kirja saadab. Pärast linnavalitsuse külastamist sõidavad ugandalased Audru osavallakeskusesse, mille juhataja Priit Annus tutvustab neile samu asju osavallakeskuse tasandil.

Juuni alguses võtsid Pärnu linnapea Romek Kosenkranius ja abilinnapea Rainer Aavik vastu Myanmari riigiametnikke, kes olid Tallinna arengu- ja koolituskeskuses koolitusvisiidil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles