Liinibuss sõitis otsa 84aastasele naisele

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna keskpäeval sai vöötrajal bussilt löögi 84aastane naine.
Täna keskpäeval sai vöötrajal bussilt löögi 84aastane naine. Foto: Erakogu

Täna kella 12.30 paiku juhtus Pärnus Papiniidu tänaval liiklusõnnetus, kus reguleerimata ülekäigurada ületanud eakas naine sai löögi liinibussilt.

"84aastane naine sai õnnetuses kergelt viga ja meedikud viisid ta tervisekontrolliks haiglasse. Kiirabiarstide sõnutsi ei ole kannatanu vigastused rasked," ütles politsei pressiesindaja Ragne Keisk. Õnnetuskohal töötanud politseinike kinnitusel oli bussijuht kaine ja tal on vastava kategooria juhtimisõigus. Kaine oli vöötrajal kõndinud nainegi. Õnnetuse täpsemad üksikasjad selguvad menetluse käigus.

"Politsei tuletab meelde, et ülekäigurajal tuleb nii autojuhtidel kui ka kergliiklejatel olla alati väga tähelepanelik. Sõidukijuhtidel tuleb ülekäigurajale lähenedes olla eriliselt valvas ja sealjuures arvestada kõikvõimalike segavate tegurite ja ootamatustega," ütles Keisk. Samuti peavad jalakäijad alati veenduma selles, et autojuht on teeületajat märganud ja annab talle teed. "Kahjuks võib ka väga lühiajaline tähalepanematus või kõrvaliste asjadega tegelemine väga kurvalt lõppeda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles