Pärnus läbi jõejää vajunud noor naine sattus uppumisohtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoolimata külmakraadidest kaasneb jääle minekuga alati risk. Kui te ei ole jää paksuses ega selle kandvuses 100 protsenti kindel, pigem jätke see käik ära.
Hoolimata külmakraadidest kaasneb jääle minekuga alati risk. Kui te ei ole jää paksuses ega selle kandvuses 100 protsenti kindel, pigem jätke see käik ära. Foto: Margus Ansu

Täna veidi pärast keskööd vajus Pärnus Papiniidu silla lähistel läbi jõejää naine, kelle piirivalvurid aitasid jäisest veest välja.

Kell 00.19 sai häirekeskus kõne 21aastaselt naiselt, kes Pärnus Papiniidu silla ujumiskoha juures vajus läbi jää.

Väljakutsele reageerisid Pärnu politseijaoskonna piirivalvurid, kes jõudsid kohale mõni minut hiljem ja aitasid naise kaldale. Naine anti üle meedikutele.

Pärnu politseijaoskonna piirivalve välijuht Janek Pinta ütles, et kuna inimene helistas hätta sattudes kohe hädaabinumbril ja abi saabus kiiresti, oli tegemist õnneliku õnnetusega.

“Küll aga tasub meeles pidada, et hoolimata külmakraadidest kaasneb jääle minekuga alati risk. Kui te ei ole jää paksuses ega selle kandvuses 100 protsenti kindel, pigem jätke see käik ära,” märkis Pinta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles