Parim lugu ilmus ilusaimas lehes

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanikel Martin Lainel (vasakul), Meelis Kalmel, Pärnu Postimehe peatoimetajal Siiri Eralal ja kolleegidel on põhjust rõõmustada: nende head tööd on märgatud.
Ajakirjanikel Martin Lainel (vasakul), Meelis Kalmel, Pärnu Postimehe peatoimetajal Siiri Eralal ja kolleegidel on põhjust rõõmustada: nende head tööd on märgatud. Foto: Sander Ilvest

Eesti parim maakonnauudis ilmus mullu Pärnu Postimehes. Peale selle on maakonnalehtede hulgas number üks meie väljaande kujundus.

Eesti ajalehtede liit (EALL) kuulutas konkursi “Ajakirjanduspreemiad 2018” võitjad välja reedel Tallinnas Õpetajate majas.

Parima maakonnalehe ­uudise kirjutasid Martin Laine ja Meelis Kalme Eesti Energia 157 miljoni euro eest rappa kaevatud aukudest. Lugu ilmus Pärnu Postimehes 7. juunil.

Laine ja Kalme lugu paljastas JOKK-skeemi: 2016. aasta detsembris kaevasid töömehed Pärnumaal Tootsis kopaga maasse kaks suurt ja pealt­näha tähtsusetut auku, mis võivad kaevajale, riigifirmale Eesti Energia tuua sisse elektritarbijate kinnimakstavad kümned miljonid eurod aastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles