Noorte projektikonkurss ootab kogukonda liitvaid ideid

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projekti eesmärk on toetada eri keele- ja kultuuritaustaga noorte kogukonda arendavaid omaalgatuslikke ideid.
Projekti eesmärk on toetada eri keele- ja kultuuritaustaga noorte kogukonda arendavaid omaalgatuslikke ideid. Foto: Urmas Luik

Projektikonkursil “PickUp – Briti eri” selguvad sotsiaalmeedia meeldimiste arvu abil parimad eri keele- ja kultuuritaustaga noorte kogukondi arendavad ideed, mida saab esitada veel selle nädala lõpuni.

Konkursil toetatakse noorte omaalgatusi. Toetuse alla kuuluvad kaks tegevusformaati: koostöö eri keele- ja kultuuritaustaga noorte vahel ning Eesti või Vene kultuuri tutvustamine tegevuse kaudu.

Projekti eesmärk on toetada noorte ideede väljatöötamist ja elluviimist. Selle kaudu omandavad nad oskusi ja kogemusi, arendavad ettevõtlikkust, panustades kogukonna ellu koostöös muudest kultuuriruumidest pärit noortega. Tegevuse tulemused aitavad edendada noorte aktiivset eluhoiakut.

Taotlusi saab esitada 24. märtsini, misjärel kahe nädala jooksul toimub Facebooki hääletus. Viis enam toetushääli kogunud ideed saavad seejärel rahastuse idee teostamiseks. Projektikomisjon valib välja veel kümme toetuse pälvijat.

Tegevuse sihtrühm on Eesti 7–26 aastased noored, kes on moodustanud vähemalt kolmeliikmelised grupid. Konkursi eelarve on 15 000 eurot ja ühe projekti kohta saab taotleda kuni 1000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles