Sõit eskalaatoril lõppes muljumise ja marrastustega (4)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi eskalaatori juurde on paigaldatud hoiatused, mis suunavad vajadusel kasutama lifti või tavalist treppi toimub seal endiselt rohkelt õnnetusi, enamasti on ohvriteks olnud just vanemaealised inimesed.
Kuigi eskalaatori juurde on paigaldatud hoiatused, mis suunavad vajadusel kasutama lifti või tavalist treppi toimub seal endiselt rohkelt õnnetusi, enamasti on ohvriteks olnud just vanemaealised inimesed. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnas Aida 5 asub juba kurikuulsaks saanud eskalaator. Tollel liikuval trepil on juhtunud rohkelt õnnetusi ja seda eelkõige vanemaealistega.

Eleri Paldis rääkis, et hiljuti kukkusid seal tema vanavanemad, kes olid teel samas majas asuvasse politsei- ja piirivalveameti teenindusbüroosse.

Paldis täpsustas, et vanaisa käis selili ja tagant tulnud vanaema kukkus talle otsa. “Vanaisal oli seis hullem: tal olid mõlemad jalad põlvini marraskil ja käed küünarnukini puruks, samuti sai ta külje pealt muljuda,” kirjeldas Paldis.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles