Galerii: muusikakohvikus laulsid lapsed emadele

Copy

Täna laulsid ja tantsisid lapsed Pärnu Strandi hotelli Jurmala saalis, kus vahelduv publik sai kuue tunni jooksul kordumatu elamuse, mille pakkus emadepäeva muusikakohviku korraldaja Jana Tringi erakool. Lavale astus üle 130 esineja erakooli enda laulustuudiost, samuti naiskoor Põllepaelad ja Ants Lopsiku võistlustantsijad.

Magusate ja soolaste suupistete laualt oli pärastlõunaks külastajate kõhtu mahutatud maasikakook, kuid valikus jätkus "Rabarberimusi", pavlovat, "Muinaslugu", "Ballaadi" ja muudki ahvatlevat kohvikõrvast, mille küpsetasid naiskoori Põllepaelad lauljad.

Seekordse emadepäeva muusikakohviku teema oli kevadiselt särav – võilill. Sellele viitasid lauakaunistused ja esinejate tutvustusfoto taust ekraanil. Esineja nimi, etteaste pealkiri ja selle autori ning õpetaja nimi oli uuendus, mida varem pole olnud.

“Hea mõte, oma või teistegi laste esinemist pildistades on fotolt kohe näha, kes ja mida laulis,” kiitis üks kuulajaist.

Pisilauljatega juhtus sedagi, et prožektorite valgus ehmatas sõnad sassi või tuli hoopiski nutuvõru ümber suu.

See on kingitus emadele ja laulame, nagu oskame, me ei võistle ja laseme lastel lapsed olla.
Jana Trink.

“Korraldame seda kohvikut 12. kevadet oma peredele. See on kingitus emadele ja laulame, nagu oskame, me ei võistle ja laseme lastel lapsed olla,” sõnas Jana Trink.

Muusikakohviku külastajatel oli võimalus teha annetus, anda oma panus Pärnu Zonta klubi heategevusprojekti “Andekas laps”. Annetuskastiga laua juurest tervitasid külastajaid zontad ja Põllepaelte lauljad Malle Jürgens ja Raja Õnnik ning palusid igal annetajal täita kupongi, mis läks üllatusloosi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles