Telereporteri nimekaim läheb juhiloata sõitmise eest tingimisi vangi

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Juhtimisõiguseta roolist tabatud Kaspar Pokile mõisteti tingimisi vanglakaristus.
Juhtimisõiguseta roolist tabatud Kaspar Pokile mõisteti tingimisi vanglakaristus. Foto: Postimees.ee

Eile mõisteti Pärnu maakohtus süüdi 24aastane Kaspar Pokk, kes korduvalt tabati juhtimisõiguseta autoroolist. Karistuseks määrati talle tingimisi vangistus.

Tegemist pole Kanal 2 uudistemagasinile “Reporter” uudislõike tegeva telereporteri Kaspar Pokiga, vaid Pärnus elava, temast üheksa aastat noorema nimekaimuga.

Televisioonis krimiteemasid kajastanud reporteri jutu järgi on teda Pärnus elava samanimelise mehega segamini aetud harva. Umbes kolm aastat tagasi saadeti reporterile Pärnust kiri, et abiellumiseks vajalik riigilõiv on tasumata. Apsaka klaarimisele oli kulunud mitu minutit, enne kui ametnik uskuma jäi, et tõepoolest pole tegu õige inimesega. “Lugesin korduvalt ette oma isikukoodi, aga ikkagi arvas ametnik, et tema ei ole eksinud,” rääkis Järvamaal elav telereporter.

Pigem on reporteri arvates tõenäoline, et tema kliendid pöörduvad Pärnus elava Kaspar Poki poole. “Vähemalt ükski tuttav ega klient, kellega ma suhelnud olen, pole öelnud, et on vähe puusse pannud,” seletas reporter.

Telemees ei välistanud sugulussidet, sest Pärnumaal leidub tal hõimlasi, aga otsene side tema teada puudub.

Segadust tekitas nimekaim telemehele ka kolm aastat tagasi, kui jäi vahele purjuspäi ja juhiloata sõitmisega. Tol korral konfiskeeriti sõiduvahendki. Seekord määrati saririkkujale karistuseks kaheksa kuud tingimisi vangistust kolmeaastase katseajaga.

Karistuse saanud Kaspar Pokiga ei õnnestunud Pärnu Postimehel ühendust saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles