Bussijuhtide põud paneb liini avamisele põõna

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Pärnumaa ühistranspordikeskus võiks laupäeviti ja pühapäeviti õhtuse Pärnu-Tori-Vändra bussiliini avada kohe, aga vedajal on sohvrite nappus.
Pärnumaa ühistranspordikeskus võiks laupäeviti ja pühapäeviti õhtuse Pärnu-Tori-Vändra bussiliini avada kohe, aga vedajal on sohvrite nappus. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa ühistranspordikeskus (PÜTK) oleks valmis päevapealt panema nädalavahetustel käiku Pärnu-Vändra bussiliini, mille toetuseks Tori kandi rahvas mais üle 100 allkirja kogus. Seni jääb idee aga bussijuhtide põua taha – ettevõtetel pole roolikeerajaid kusagilt võtta.

PÜTKi vanemlogistiku Avo Rahu kinnitusel võiks laupäeviti ja pühapäeviti õhtuse Pärnu-Tori-Vändra bussiliini avada kohe, aga Vändra kandis on puudu kaks juhti ja esmajärjekorras on vaja sohvrit Vändra-Järvakandi-Tallinna liinile, kus juuli alguses vahetus vedaja.

Tagasi üles