Pildid: südalinnas lõhkusid vandaalid öösel auto esiakna

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy

23. augusti ööl lõhuti Pikk 12 parkimisalal sõiduauto esiklaas. Politsei palub inimestel, kellel on juhtumi kohta infot, sellest viivitamatult teada anda.

“24. augustil sai politsei teate, et  Pärnus Pikal tänaval lõhuti ööl vastu 23. augustit valge Mercedes-Benzi sõiduauto esiklaas. Esialgseil andmeil tekitati omanikule kahju ligikaudu 1000 eurot. Juhtumi asjaolude selgitamiseks on alustatud menetlust,” teatas Lääne prefektuuri Pärnu politseijaoskonna vanemuurija Kersti Reilent.

Rüüstatud auto omaniku Tarmo Olavi Neloneni arvates võis ümara klaasikahjustuse tekitada boolingukuul või inimese pea. Ta ei välista võimalust, et keegi sai selle käigus peavigastusi. Omaniku sõnutsi oli auto veel südaöösel terve ja vandalismiakt oli toime pandud enne kella kaheksat hommikul.

Ööl vastu 23. augustit lõhuti Pärnus Pikal tänaval parkinud autol esiklaas.
Ööl vastu 23. augustit lõhuti Pärnus Pikal tänaval parkinud autol esiklaas. Foto: Erakogu

Kahjukannataja kirjeldas, et nägi südaöösel parklas palju noori, kolme kuni nelja autot ja autoraadio mängis nii valjult, et kostis tuppagi. Selline öörahu rikkumine pidi selles piirkonnas olema üsna sage.

Politsei palub kõigil, kes liikusid ööl vastu reedet, 23. augustit Pika tänava ümbruses ja kel on juhtunu kohta infot, sellest politseile teada anda telefonil 444 6659 või e-posti teel kersti.reilent@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles