Musta kassi kuu pakkumine: hiirekuningas euro eest

Merle Rallmann
, veebitoimetaja
Copy
Pärnu loomade varjupaigas ootavad kodu mustad ja mustvalged miisud, kellele on kõik protseduurid tehtud, kodupakkujal tuleb sõbra eest kukrut kergendada vaid euro võrra.
Pärnu loomade varjupaigas ootavad kodu mustad ja mustvalged miisud, kellele on kõik protseduurid tehtud, kodupakkujal tuleb sõbra eest kukrut kergendada vaid euro võrra. Foto: Mailiis Ollino

Varjupaikade MTÜ seitsmest varjupaigast on musta kassi kuu esimesel poolel sümboolse, üheeurose loovutustasu eest uude koju pääsenud ligemale 30 musta kassi, neist seitse miisut Pärnu koduta loomade varjupaigast.

Varjupaikade MTÜ üldjuhi Triinu Priksi sõnutsi on musta kassi kuu toonud varjupaikadesse hulga huvilisi. Pärnu varjupaiga seitse süsimusta või mustvalget kassi elavad nüüdseks uues kodus ja veel viis on adopteerimisvalmis. See number pole lõplik, sest kasse lisandub pidevalt.

Kampaania keskendub mustadele kassidele, sest neil on ülejäänutest keerulisem uut kodu leida ja nende varjupaigas viibimise aeg venib sageli väga pikaks. Musta kassi kuul pakub Varjupaikade MTÜ võimalust võtta must kass tavapärase 35eurose loovutustasu asemel ühe euro eest.

Pärnu varjupaigas ootavate mustade ja mustvalgete kasside kohta leiab infot siit. Tutvust saab kiisudega teha Raba 32.

Kõik loovutatavad kassid on vaktsineeritud, kiibistatud ja kui vanus võimaldab, siis ka steriliseeritud või kastreeritud. “Samal ajal soovime alati enne loovutamist veenduda, et lemmiklooma võtmine on läbimõeldud otsus. Meie eesmärk on, et loomad saaksid endale hooliva kodu kogu eluks,” ütles Priks.

Loomade varjupaigad korraldavad musta kassi kuud kuuendat aastat ja mullu oktoobris pääses 108 mustast kassist sel moel koju 52.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles