ISS teeb prügiveoga lõpu

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

AS ISS Eesti lõpetab uuest aastast olmeprügi jäätmeveoteenuse pakkumise, prügivedaja kliendid võtab 1. jaanuarist samadel tingimustel üle AS Veolia Keskkonnateenused.

Ettevõtte juhatuse esimehe Priit Paiste selgitust mööda on prügiveo lõpetamise põhjuseks asjaolu, et 1. novembrist hakkas Pärnu linnas kahes veopiirkonnas ainsana segaolmejäätmeid vedama Ragn-Sells ja ISS Eestile jäänud piirkond on mahult nii väike, et seal pole teenuse osutamise kulutused mahuga vastavuses.

Pärnu ja Pärnumaa on ettevõttele olnud ainuke regioon, kus ISS Eesti on pakkunud jäätmeveoteenust, ettevõtte põhitegevusala Eestis on kinnisvara haldus-, hooldus- ja puhastusteenused.

“Veel veame olmeprügi Sindi-Paikuse piirkonnas ja 1. jaanuarist võtab seal meie kliendid samadel tingimustel üle Veolia Keskkonnateenused. Et lõpetame jäätmekäitlusteenuse pakkumise, oleme sunnitud töötajaid koondama ning pärast teenuse osutamise lõppemist realiseerima jäätmeveoga seotud varad,” rääkis Paiste.

Kui palju kliente ISS Eestil Paikusel ja Sindis on ja kui palju töötajaid ettevõte koondab, Paiste avaldama ei soostunud.

Praegu annab ISS tööd umbes 1500 inimesele kõikjal Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles