Lapsed leidsid Pärnumaal kadunud 84aastase Veera

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Politsei otsib Pärnumaal kadunud 84aastast Veerat.
Politsei otsib Pärnumaal kadunud 84aastast Veerat. Foto: Erakogu

Lapsed leidsid täna ennelõunal Põhja-Pärnumaa vallas Vahenurme külas hooldekodust lahkunud 84aastase Veera.  

Pärnu piirkonnapolitseinik Alar Abel rääkis, et Veera leidsid täna veidi peale kella 16 neli kohalikku last, kes olid tulnud politseinikele appi kadunud vanaprouat otsima. "Lapsed kõndisid naist otsides mööda teed, kui kuulsid umbes 300 meetri kaugusel hooldekodust võsast hääli, läksid vaatama, märkasid seal inimest ja andsid sellest kohe politseinikele teada," kirjeldas piirkonnapolitseinik.

Veera juurde jõudnud politseinikud leidsid ta tihedast võsast kraavist pikali. Naine oli eksinud ning läinud suure kuuma eest varju, kuid ei olnud enam sealt võimeline ise välja tulema. Politseinikud aitasid Veera kraavist välja, andsid talle vett ja viisid tagasi hooldekodusse, kus kiirabi tema tervisliku seisundi veel igaks juhuks üle vaatab.

Hooldekodu ümbrust kammisid täna lõunast alates läbi üle 20 politseiniku koos politseikoeraga ja ala kontrolliti üle kopteriga. Politseinikele tuli appi umbes paarkümmend kohalikku elanikku, kes aitasid ümbrust läbi vaadata. "Olen ääretult tänulik nendele neljale vahvale lapsele, kes Veerat innukalt otsisid ja ta leidsid. Need tublid ja tähelepanelikud lapsed aitasid päästa vanaproua elu,“ lausus Abel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles