Sinilill toetab rohkem kui veterane

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane tunnustav sinillekampaania “Anname au!” toimub kaheksandat aprilli. Eestis on üle 3000 veterani, kes on osalenud rahvusvahelistel missioonidel.
Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane tunnustav sinillekampaania “Anname au!” toimub kaheksandat aprilli. Eestis on üle 3000 veterani, kes on osalenud rahvusvahelistel missioonidel. Foto: Kristjan Teedema

Sinilillemärk teleuudistes vilksatajate rinnas ilmestab aprilli kui veteranikuud, mil teist kevadet toimuvad üritused koroonapiirangute tõttu virtuaalselt ja kontserti Veteranirock vahendab ETV2 veteranipäeval, mis Eesti rahvakalendris on jüripäev.

Pärnus “õitsevad” sinililled Kaitseliidu Pärnumaa maleva staabi õues Pikas tänavas neljapäeviti 10–15, kuid on teisigi viise “noppida” kaunis kevadõis.

Naiskodukaitse Pärnumaa ringkonna esinaine Anneli Pesti soovitas Pärnus, Saardes ja Vändras üles otsida tuttava naiskodukaitsja, kellelt võib veteranide toetuseks sinilillesümboolikaga tooteid osta. Sel reedel läheb Naiskodukaitse esindus Pärnu linnavalitsusse, et sealgi koroonaaja tingimusi järgides sinilillemärke pakkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles