Sündmusterohke nädalavahetus toob muutused Pärnu liiklusse

PP
Copy
Pärnu maitsete uulits tuleb sel nädalavahetusel taas. Foto mullusest melust. 
Pärnu maitsete uulits tuleb sel nädalavahetusel taas. Foto mullusest melust. Foto: Mailiis Ollino

Saabuval nädalavahetusel toimub Pärnus taas palju üritusi, millest suuremad on ratsaspordivõistlus Classic Pärnu, tänavatoidufestival Pärnu Maitsete Uulits, kunstinädal ja filmifestival. Osa neist üritustest toob kaasa muutusi liiklejatelegi. 

Ratsud võistlevad rannas spordiväljakul ja selle lähistel muudetakse liiklust. Mere puiesteel Suvituse tänavast kuursaalini piiratakse autode sõidukiirust 30 kilomeetrini tunnis ja keelatakse peatumine. Naisteranna parkla on võistluse tõttu suletud. 
Kuursaali vastas, teisel pool Mere puiesteed avatakse laupäeval ratsavõistluse messi- ja toiduala. Mööda Mere puiesteed, Supeluse, Suvituse ja Eha tänavat sõidavad hobukaarikudki ja nii tasub nendel tänavalõikudel liigeldes tavapärasest ettevaatlikum olla. 
Laupäeval avatakse Supeluse tänaval tänavatoidufestival, mis kestab südaööni. Liikluses ürituse tõttu muudatusi ei ole, kuid Supeluse tänava ja Tammsaare puiestee ristmikul tuleks olla ettevaatlik, sest Sääse ja Supeluse tänava nurgal asuvas pargis on tänavatoidufestivali lasteala. 
Pärnu kunstinädala raames pühapäeva õhtul rannahoone seenel ja esisel toimuva kontserdi tõttu piiratakse läbipääsu rannahoone esiselt alalt. Rannahoone kõrval asuval laudteel ja merekaldal liikumine jääb avatuks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles