Jahtklubi laiendamiseks võib riigilt raha saada

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Regionaalminister Siim Kiisleri sõnade kohaselt võidakse regionaalarengu fondist rahastada plaanitud Eesti Rahva Muuseumi ehitamise asemel investeerida Pärnu jahtklubi laiendamisesse.

Kiisleri jutu järgi oli Eesti Rahva Muuseumi ehitamine plaanitud rahastada regionaalarengu fondist ja nüüd on küsimus, milliseid objekte ja investeeringuid sellest fondist ERMi asemel rahastatakse, kuigi neid projekte, mis jäid algselt joone alla, keelab seadus enne lõpliku heakskiidu saamist tutvustamast.

Kiisler tõstis esile Pauluse kiriku ja tähetorni arendamise Tartus, veesuusakeskuse Põltsamaal, Toila sadama, Pärnu jahtklubi, Noblessneri valukoja ja Korsi talumuuseumi.

“Nimetatud projektid on mõni näide piirkondade konkurentsivõime tugevdamise programmist,” selgitas minister ja lisas, et piirkondade konkurentsivõime programmis on 14 sellist projekti, mis on põhimõtteliselt saanud heakskiidu, kuid seni pole neile rahastust jätkunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles