Maakonna õpilased peavad kevadballi Audrus

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul koguneb Audru keskkooli kevadballile maakonna 7.–12. klasside 130 õpilast, peo peremees on võõrustava kooli 11. klassi õpilane Siim Vahkel ja perenaine tema kooliõde Marta Heina.

Maavanem Andres Metsoja annab tunnustuskirjad ja meened üle 18 hakkajale noorele, kes paistavad silma õppimise, huvitegevuse ja klassiväliste ettevõtmistega. Gümaasiumide ja keskkoolide õpilastest pälvisid tunnustuse Siim Vahkel ja Maris Päev Audrust, Anneli Lehtla ja Meeli Lepik Häädemeestelt, Eelika Laikask ja Auris Aleksandrov Kilingi-Nõmmelt, Kardo Kase Sindist, Triin Tugim ja Sten-Ander Ojakallas Tõstamaalt ja Martin Sempelson Vändrast.

Põhikoolidest saavad maavanema tänukäepigistuse Madis Mihklepa Lõpelt, Laura Rohtlaan Paikuselt, Meelis Erm Pärnjõelt, Krista Tammes Surjust, Harlis All Tootsist, Martin Leemet Uulust, Kaidy Õismets Varblast ja Elis Pill Jõõprest.

Audru keskkooli huvijuht Reelika Rüütli rääkis, et kevadballil esinevad Kilingi-Nõmme laulustuudio Elon Miisna juhatusel, Tootsi põhikooli õpilased luulepõimikuga ja Gabriele moe- ja tantsukool oma etteastega. Seltskonnatantse õpetab Kardo Ojassalu, tantsuks mängib Poolen Bänd. Banketi suupistelaua katavad Audru keskkooli kokad.

Elevust tekitab pimeoksjon, kus enampakkumisele pannakse osalevate koolide sponsorauhinnad.

Esimest korda toimuv põhi- ja keskkoolide õpilaste ühise maakondliku kevadball otsustati korraldada seepärast, et abituriente jääb vähemaks ja põhikooliõpilasedki vajavad etiketialaseid teadmisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles