Pärnumaa muusik andis välja uue loo

Karl Hütt
, reporter
Copy
Anett ja Fredi andsid välja uue laulu “Lowkey”.
Anett ja Fredi andsid välja uue laulu “Lowkey”. Foto: Mari Makarov

Vändrast pärit Frederik Küüts ehk Fredi ja Anett Kulbin, esinejanimega Anett, andsid välja uue singli “Lowkey”. Uus lugu on esimene laul artistide septembris ilmuvalt ühisalbumilt. 

 “See on kirjutatud elevusest ja närvikõdist, mis meid valdab, kui seisame millegi uue lävel, aga tahaks seda külje alla hiilinud tunnet endale hoida ja nautida selle lihtsust,” kirjeldas Anett uut lugu.


Fredi sõnutsi tundus kuidagi totter koos mitte rohkem muusikat kirjutada, arvesse võttes omavahelist kirjutamiskeemiat ja eelmiste lugude sooja vastuvõttu. “Oleme ise uute lugude pärast väga elevil ja “Lowkey” tundus parim viis näidata, et me oskame muudki kui ainult ballaade kirjutada,” lausus Fredi.

Ühtlasi on “Lowkey” jätk sel aastal soul/funk/R&B artisti tiitli pälvinud Aneti ja produtsendi-kitarristi Fredi senistele koostöösinglitele.

Anett ja Fredi on avalikkusele laiemalt tuntud duo Eesti Laulu konkursilt. Nad osalesid 2020. aastal looga “Write About Me”, saavutades kolmanda koha. Tänavu aastal jõuti finaali looga “You Need To Move On”.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles