Galerii Hansapäevade rongkäigus kutsuti üles nutitelefone nurka viskama

Copy

Täna alanud Pärnu hansapäevad tõmbas käima meeleolukas rongkäik, kus sammusid nii bürgermeister Mart Tõnismäe, suvepealinna praegune linnapea Romek Kosenkranius, Poola ja Eesti muusikud kui Ranna rantšo sokud Arlekiin ja Sessu, kes on juba vanad rongkäiguhundid.

Paraadrivi lõpus sammus jalutuskäiguga liitunud pealtvaatajate seas timukas Vidi, käes teiba otsa aetud pea. Kellele nii must saatus antud, et rongkäigus ilma keha, käte ja jalgadeta osalema pidi, timukas ei avaldanud. “Seda nime ei ole enam olemas,” ütles ta ja torkas toika rongkäiku filmivate ja pildistavate uudistajate kaameraobjektiividele lähemale.

“Visake nutitelefonid nurka, vahetage need koledad tänapäevased riided ilusamate vastu ju tulge hansalaadale,” hõikas rongkäigu eesotsas trummi põristanud Tõnismäe elevust tekitanud sündmust tee ääres jäädvustanud pärnakatele ja turistidele.

Telefone uudistajad käest ei pannud, sest some sisu tuli purki saada, ent rongkäigu lõppu astus nii mõnigi, et Munamäe ja Vallikääru ümbruses toimuv keskaegne melu oma silmaga üle kaeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles